Pravno pojasnilo

Pravno pojasnilo

Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://www.pronorm.si so last podjetja  Katjina tortica, Katja Zbičajnik  in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Pridržujemo pravico do sprememb vsebin brez predhodne najave.

Podjetje 
Katjina tortica, Katja Zbičajnik bo na svojih spletnih straneh zagotavljalo točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.


Podjetje  
Katjina tortica, Katja Zbičajnik tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo s protivirusnimi programi še pred prenosom informacij s te spletne strani.


Podjetje  
Katjina tortica, Katja Zbičajnik ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.


DODATNE INFORMACIJE


KATJINA TORTICA
KATJA ZBIČAJNIK - NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Gmajna 20F
2380 Slovenj Gradec 

 

Kontakt

Reci živijo!

 
 

Informacije

Katjina tortica
Gmajna 20F, 2380 Slovenj Gradec
Mobilni
+386 (0)41 556 073